Share |

 

Casam sai alkunsa pitkäaikaisesta unelmasta... mielenkiinnosta matkustamiseen, luovaan sisustamiseen ja haluun jakaa maailman tuulahduksia muillekin! Casamin tavoitteena on olla persoonallinen, ideoita tarjoava ja tuotevalikoimallaan asiakkaita ilahduttava kauppa, joka omalta osaltaan luo hyvää mieltä ja iloa arkeen!
 
Casam on pieni, idyllinen lifestyle-liike keskellä Kouvolaa(kauppakeskus Valtaria vastapäätä). Tuotevalikoimamme koostuu sisustustuotteista, huonekaluista, koruista, elintarvikkeista sekä asusteista. Tuotteet on huolellisesti valittu asiakkaita ajatellen, erilaisuutta kunnioittaen ja hinta-laatu-suhde huomioon ottaen. Tuotteita tilataan aina pieni määrä kerrallaan, koska yksilöllisyys ja vaihtuvuus ovat liikeideamme perusta...unohtamatta asiakaspalvelua. Me haluamme, että asiakkaalle jää käynnistään hyvä mieli! Me olemme asiakkaitamme varten ja haluamme palvella heitä parhaamme mukaan! 

Tuotteet tulevat maailman eri kolkilta tarjoten jokaiselle mahdollisuuden kokea sisustamisen ilo ja erilaisten kulttuurien kirjo kotoa käsin. Ajatuksenamme onkin, että jo pelkästään yhdellä tuotehankinalla ja mielikuvituksella voi saada ihmeitä aikaan!

Haluamme myös olla vastaanottavaisia uusille ideoille ja ajatuksille! Mikäli etsit jotain tuotetta, älä unohda tai epäröi kysyä sitä meiltä! Olet lämpöisesti tervetullut tutustumaan!